بازیکنی که ۱۰۰ میلیون یورو فروختیم را نمیخواهم + خبر جدید
بازیکنی که ۱۰۰ میلیون یورو فروختیم را نمیخواهم + خبر جدید
کد خبر : 1953850 |
08 مرداد 1402 ساعت 13:45 |
5.6K بازدید |
3
دیدگاه
دست رد مربی بنفیکا به ژوائو
راجر اشمیت، مربی بنفیکا، تمایلی برای برگرداندن ژوائو فلیکس ندارد. او می گوید بازیکنی که با 100 میلیون یورو از بنفیکا رفته، چرا باید برگردد؟

به گزارش “ایستگاه 3″، اتلتیکو مادرید هنوز درگیر اتفاقاتی است که ممکن است در آینده ژوائو فلیکس تاثیرگذار باشند. ژوائو قصد ماندن ندارد و یکی از گزینه های روی میز برای او، بنفیکاست، اما سرمربی این تیم، راجر اشمیت، با اظهارنظر اخیر خود احتمال بازگشت ژوائو را کاهش داد.

اشمیت دیروز گفت که به حضور ژوائو فلیکس در ترکیب بنفیکا برای فصل 24-2023 اعتقادی ندارد. او در کنفرانس خبری قبل از دوئل با فاینورد، در این مورد صحبت کرد.
اشمیت در مورد بازگشت ژوائو گفت: «این موضوع در رسانه ها مطرح می شود. من هیچ درخواستی برای او نداده ام و صادقانه بگویم، این داستان ها چندان واقعی نیستند. چطور بازیکنی با 100 میلیون از بنفیکا برود و بعد از چند سال سال برگردد؟ این حتی از نظر مالی هم غیرممکن است.»

اشمیت ادامه داد: «از نظر من ژوائو فلیکس بازیکن فوق العاده ای است. البته در سال های اخیر درخشش مورد انتظار را نداشته ولی او پتانسیل این را دارد که یکی از بهترین های دنیا باشد. من نمی دانم مشکلش چیست، اما به بازگشت او فکر نمی کنم.»
در پرتغال می گویند که بنفیکا حاضر است ژوائو را قرضی به خدمت بگیرد و هشت میلیون یورو از دستمزدش را نیز بپردازد اما برای این انتقال، 10 میلیون یوروی مدنظر اتلتیکو را قبول ندارد.